Tema resimleri Storman tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts

8 Aralık 2012 Cumartesi

Macau’daki TJK Koşusu’nu ELDERLY PARADISE kazandı


8 Aralık Cumartesi günü Macau Jockey Club tarafından Kulübümüz adına bu yıl ilk kez düzenlenen The Jockey Club of Turkey Goodwill Cup’ı, Wong Yun Sang, Choi Yuet Wing ve Ng Kang So’nun ortaklaşa sahip olduklarıELDERLY PARADISE (Danewin – Kali Smytzer / Zabeel) isimli safkan jokeyi Manoel Nunes ile kazanmayı başardı.          Koşuyu izlemek için tıklayınız
Koşuyu kazanan atın sahipleri Mr Choi Yuet Wing ve Mr Ng Kang So'ya kupayı Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Can N. Güven takdim etti. Törende ayrıca, TJK Yönetim Kurulu Üyesi Can N. Güven ile Macau Jokey Kulübü Genel Müdürü Mr Thomas Li günün anısına hediyeler verdiler.
Koşuyu kazanan atın jokeyi Manoel Nunes plaketini TJK Müşterek Bahisler ve Bayilik Teşkilatı Müdür Yardımcısı İnanç İnal'dan aldı.
1600 metre kum pist üzerinden koşulan ve toplam ikramiyesi 470.000 $ olan Class 1 sınıftaki koşuda VICTORY ADMIRAL (Pride And Glory-Red Lace/Prince Ferdinand) ikinci olurken, LUEN YAT FOREVER (Honours List-Loisset/Langfuhr) üçüncü, BEAUTIFUL SUNDAY (Silver Train-Viapervita/Spectrum) de dördüncü oldu. Fotoyu rakiplerinin 1.5 Boy farkla önünde geçen 5 yaşındaki iğdiş safkan ELDERLY PARADISE için koşunun bitiriş derecesi ise 1.39.02 oldu.
Geçtiğimiz yıl Macau’da koşulan ve Triple Crown’ın 2. ve 3. ayaklarını oluşturan 2.600.000 $ ikramiyeli SJM Macau Derby’i ve 1.000.000 $ ikramiyeli Macau Gold Cup’ı kazanmayı başaran ELDERLY PARADISE, Triple Crown’ın ilk ayağını oluşturan Macau Guineas’de (Tay Deneme) 5. kalmasından dolayı Triple Crown yapmayı başaramamıştı. Bugün kazanmış olduğu The Jockey Club of Turkey Goodwill Cup’ın ardından ELDERLY PARADISE toplamda 12. birinciliğini elde ederken, kariyer kazancını da 4.341.100 $’a yükseltmiş oldu.

0 on: "Macau’daki TJK Koşusu’nu ELDERLY PARADISE kazandı"