Tema resimleri Storman tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts

23 Mart 2013 Cumartesi

23 MART İSTANBUL TAHMİNİ --BANKOCU--

KALAN PARA:2949-144tl=2805

23 MART 2013 İSTANBUL İSKELET KUPON
1.Ayak2.Ayak3.Ayak4.Ayak5.Ayak6.Ayak
1114H32
3
3

4
6
2
66
10


2














36 TL
1.AYAK;
Günün en sakat yarışını 1. ayağa koymuşlar.Favorinin favori, bombanında bomba olduğu bir yarış.1-Grand Lara, güzel çalışmaları, grubun en iyi derecesine sahip olması ve geçen 63 kilo yarışına rağmen, başarılı bir 3. alması ile grubun önüne çıkıyor.Fakat, G.Lara'nın geçmişinde bomboş kilolarda bile son metrelerde yarışı verebilmesi, bugün ki yarışında koşacağı 59 kilo ile biraz daha zorlanacağı görüntüsü veriyor.rakiplerine gelince 3-Bozkurter, son üç yarışı oldukça istikrarlı, kan hattı güçlü bir isim.6-YeniGelin, bu mesafelerde az ama öz koşan bir isim, rakipleri kötü gününde olursa affetmez.4 ay verdiği aradan sonraki ilk yarışında son zamanların formda ismi son anda Uçanbey'e geçilen 10-Penny's Song rakiplerine oranla uygun kilosu ve açtığı nefesiyle bugün birinciliğin büyük adaylarından biridir.8-Best commander ve özellikle 9-Fangio, geçen yarıştıkları Bursa pistinde harikalar yarattılar, galopları da güzel.

2.AYAK;
Bankom,11-Perfect Warrior, Kurtel ekürisine ait;Anne tarafından All In,Symphonic Rhytm,Symphony ve Turkish Sword gibi kendini kanıtlamış kardeşlerinin olması.Yarıştığı Grup 1,2,3 yarışlarında 5.6. olsa da çoğunun Gazi yarışında bulunacağı rakiplerine karşı ezilmemiş olması, kumda da iyi gitmesi.Bir de Akın Sözen gibi sevdiğimiz bir jokey olunca, bize banko yazmaktan başka bir seçenek bırakmıyor..

3.AYAK;
4-YeniBen, son yarışında ki 6.lığı sizi yanıltmasın(grup sert geldi), bu mesafelerde başarılı bir isimdir.Fakat jokeyin teşviklerine biraz geç yanıt vermesi işini zora sokuyor.Binicisi bu sefer U.Polat, dersine iyi çalışmıştır, favorim.Yeni sahibi ile toparlanan 3-Etembey geçen koştuğu 1400m lik yarışında, sonraki yarış için ben geliyorum izlenimini vermişti.2-Guti son iki yarışında dağılsa da, bugün sevdiği mesafe ve bomboş kilo ile birinciliğe oynayacaktır.

4.AYAK;
Her yarışta kazananın farklı olabileceği bir yarış.1-Green Baron ve 3-Barrera mücadelesine, bugün rakiplerinden oldukça geri planda tutulacağını düşündüğüm, zaman zaman beklenmeyen zamanlarda yaptığı çıkışlarla 5-Iphigenia,Son yarışlarında başarısız gözüksede hiç bir zaman ihmale gelmeyecek 2-Always President ve son olarak geçmişte yaşanan tecrübelerden aldığım dersler bir atı dışarıda bırakmam deyip kuponuma eklediğim 4-dylan katılabilir.

5.AYAK;
3-Rüzgar Eto, ilk yarışında güzel bir sprintle birinci gelmişti, bugün sertleşen rakipleri sertleşsede, favorim.6-Real Power, 1500m'de çok başarılı, geçen yarışında sert rakipleri yanında tatminkar koşarak 5. oldu.Bugün ki rakipleri çok uygun.Şansı yüksek.A.sözen ile uyum yakalayan 2-Payback, starttan normal çıkması durumunda, galobunun hakkını vereceğini düşündüğüm 10-Marvelliıux,9-Chackova ve 1-Bardo ile bu ayağı geçiyorum.4-Golden King, uzun mesafedeki başarısını kısa mesafede tekrarlayabilir.Son olarak 5-Legend Ring diyorum ve bu zorlu ayağı geçiyorum..

6.AYAK;
Anneden Inspector gibi şampiyon kardeşi olan, son iki yarışında fena olmayan, 2-Auditor bugün de favori.4-Cenkerhan, startta kalmaması durumunda en güçlü rakibi.6-fıtrat diri görüntüsü ve mücadeleci sitili ile, 5-elvis ise önde belirleyeceği tempo ile yarışın kaderini belirler.

0 on: "23 MART İSTANBUL TAHMİNİ --BANKOCU--"