Tema resimleri Storman tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts

6 Aralık 2013 Cuma

08 ARALIK İZMİR TAHMİNİ --BANKOCU--




7 li plase'nin ilk ayağı için önerim 9-Heavy Lift ve 10-Madridli ikilisidir..

1.AYAK;

Öne çıkaracağım isim ağır kum yarışına rağmen gruptaki rakiplerinden daha iyi derece çıkaran 8-Uncle olacaktır.O gün arkasından gelen kalite kumaşa sahip Marlin Ekinoks tayı 7-Pistolero normal pistte kendini daha iyi gösterecektir, rakip!

2.AYAK;

Ekibinin büyük umutlar beslediği 1-Uçanhaber, Uçanoğlu'nun anadan kardeşi olmasıyla yüksek potansiyele sahip, favorim.Son dönemde kum yarışlarında rakiplerine oranla daha başarılı bir görüntü sergileyen 2-Helincan rakip olacaktır.

3.AYAK;

Anne ve babadan çime daha yatkın olduğu anlaşılsa da geçen kum yarışlarında neler yapabileceğini gösteren 6-Ova üst düzey formuyla günün SAĞLAMBANKOSUDUR.Özellikle Ahmet Çelikli Ova'nın karşısına tecrübeli jokeyler yerine aprantilerin gelmesi bu yarış üzerinde ki önemli ipuçlarından biridir.

4.AYAK;

Uzun mesafelerde etkili yarışlar çıkaran 2-Akjoltoi favorim.Uygun sikleti ve shirbaz idaresinde 5-Coritiba en yakın rakibi olacak.3-Arşipel ikilinin yetersiz kaldığı durumda devreye girer.1-Aybeniz ise farklılaşan rakipleri, uygun sıkleti ve değişen pistin getirebileceği o havayı yakalayabilirse sürpriz yapar.

5.AYAK;

Hızlı geçmesini beklediğim bir yarış.Önceliğim ağır kilosuna rağmen etkilenmeyip rakiplerine uzak atarken bu koşu için bir nevi göz dağı veren 2-Arasbeyi'dir.Grubun ağır abilerinden 5-Gelibolu Sihirbaz ile sert bir rakip olacak.11-Dağaşan yaşlanan Gelibolu'nun yine beklentileri karşılayamaması durumunda devreye girer.Survivor Erhan ile uyum yakalayan 12-Hızlıtuğra ihmale gelmez.Bursa'da Murat Güzdüzeli ile yarış hazırlıklarını tamamlayan 1-Sonalp yolculuktan etkilenmemesi durumunda ve ara verdikten sonra güzel bir 2. lik ile geri dönen 3-Bürkan ile burayı geçiyorum.

6.AYAK;

Ters sonuçlara hazırlıklı olmamız gereken bir yarış.2-Sand Bllestr favorim.Bu yıl bu mesafedeki yarışlarında öndeki gruba yakın ve tabelada yer alarak bitiren son yarışlarında bu yarış için göz kırpan bir mücadele çıkaran 3-PAris Dakar rakip.6-Arspet daha önce geçmeyi başardığı rakipleri yanında bir diğer şanslı isim.Formda isim 18-Cracken, bulduğu boş kiloyu fazlasıyla değerlendirecek olan 17-Business Man ve sevdiği mesafede 16-Fire Of Anatolia..

0 on: "08 ARALIK İZMİR TAHMİNİ --BANKOCU--"