Tema resimleri Storman tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts

1 Şubat 2015 Pazar

01 ŞUBAT 2015 ADANA ALTILISI --BANKOCU--



1.AYAK;

Altılının ilk ayağında Pan River, Hanbeş,King River ve birçok önemli ismi sahalara kazandıran Seyok ekürisine ait 8-Victory River formda jokeyi Ahmet Çelik yönetiminde kazanmasını bekliyorum.


2.AYAK;

Son yarışlarında zorlu isimlerle mücadele etmekten yorgun düşmemesi durumunda çıktığı gibi bitirebileceğini düşündüğüm ve önceki yarışlarına göre daha uygun olan grupta 2-Atiktay Hüseyin'in iyi idare edebilmesi durumunda kazanmaya çok yakın.
Fakat Kolbastı gibi önde gitmeyi seven bir rakibinin olması işleri karıştırabilir, devreye 1-Ağınlı girer, rakip.Geçen sene özellikle İZmirde bu mesafelerde çok iyi yarışlar çıkarmış 6-Kaçın Geliyor, uzunda eksi görsemde 5-İmparator ve aprantisinin iyi tanıdığı 11-Şankatan'a dikkat.

3.AYAK;

Birbirine denk atların yarışında Kempes hariç hepsi.(KEMPES , ANTANDROS ÇIKINCA BÜTÇEYE SIĞDI)

4.AYAK;

1-Don Destello ağır favori , fakat uzun ara sonrası ilk kaba kum yarışında ne yapacağı belli olmayan  2-el Conquerador, formunun zirvesinde 5-Tilia For ........


5.AYAK;

6-İbrahim Bey ve 10-Makenzi, 9-Wonderful Life, 2-Chandrakanta 5-Immortal Son..

6.AYAK;

7-Savaş Atı birinciliğe yakın bir diğer isim,
rakipleri bu kez ağır kilo altında ezilmeden fav ile mücadeleye girecek 8-Babatosun, bu mesafelerde aynı jokeyi ile kazandıktan sonra iki uzun deneyimi kötü biten 9-Salihinoğlu, ilk kum yarışında 2-Reis Baba, İstanbul'dan gelen 5-Tibet, ağır kilosuna rağmen 3-Lokomotif.

0 on: "01 ŞUBAT 2015 ADANA ALTILISI --BANKOCU--"