Tema resimleri Storman tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts

25 Ekim 2016 Salı

25 Ekim Kocaeli Altılısı-By Suspicious-




1.Ayak:Günün ilk ayağında yaptığı güzel derecelerle grupta ön plana çıkan Kostanay ilk şanslı isim.Sert isimlerden sonra uygun rakipler yanında koşacak olan Didi Koçi dinç kalması halinde fotoyu önde geçebilir.Chicago ihmale gelmez.Mesafeye yatkın olan Özdemir ve iyi işler çıkaran Kubango'ya dikkat.

2.Ayak:Günün ikinci ayağında yüksek sikleti olmasına rağmen uygun grup yakalan Gülfem ilk şanslı isim.Son koşularında formunu bulan Görüntü favorinin hata yapması halinde şans bulabilir.İkinci olduğu koşu sonrası Ankara'ya giden ve başarılı olamayan Güldiken tekrar Kocaeli'ye döndü ve iyi koşması durumunda bombayı patlatabilir dikkat.!Nasibin,Nurlutaç ve Yolaşan ihmale gelmez.

3.Ayak:Günün üçüncü ayağında artık Maiden'den çıkma vakti gelen Bedri ekürilerinin yardımlarıyla Banko.

4.Ayak:Günün dördüncü ayağında rakiplerinden üstün olan Mean Of Life,Sinkızı ve Ask Me Fly'ın yapacağı mücadele birinciyi belirler.

5.Ayak:Günün beşinci ayağında rakiplerinden üstün olan Barrera ufak kuponlara tek olarak değerlendirilebilir.Ama yanına at yazıcam derseniz istikrarlı bir form grafiği tutan Time Attack ve son koşusunda kazandığı yarışla formunu düzelten Adonisim Barrera'nın kötü koşması halinde şans bulacak isimler.

6.Ayak:Günün son ayağında formunu yükselten Ian Tapp iyi gününde olması durumunda fotoyu birdaha önde görebilir.Favorinin hata yapması durumunda Princess Ada devreye girer.

0 on: "25 Ekim Kocaeli Altılısı-By Suspicious-"