Tema resimleri Storman tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts

6 Nisan 2013 Cumartesi

TUTTU.177TL VERDİ..06 NİSAN İZMİR TAHMİNİ --BANKOCU--


841-20+177=998tl

06 NİSAN 2013 İZMİR İSKELET KUPON
1.Ayak2.Ayak3.Ayak4.Ayak5.Ayak6.Ayak
631671
510
3
10
72
2
3
14
1
7



1.AYAK;
6-Tütüntınazın önde kaçacağı bir yarışın yavaş geçmesi düşünülemez.Hal böyle olunca, geçen yarışın bir benzeri bu yarışta aynen vukuu bulabilir.Ya da çıktığı gibi açık ara fark ile de bitirebilir.Günün tek adaylarındandır.en yakın rakibi olarak verdiği ara sonrası ilk yarışında birinciliğe uzanan 5-Transition ve hafif sıkleti ile 7-YiğitOğlum.1-Black eye Brow diyorum, bu grupta muhtemelen sürprize yakın bir ganyanı olur, her ne kadar istikrarsız olsa da, gardımızı alalım, her zaman tuttuğum bir attan yatmayalım.

2.AYAK;
Favorim, çalışmalarında adeta ben geliyorum diyen 3-Esmerbal.Fakat çalışmalarını beğenmesemde 10-Semestra ve aksine iyi çalışmaları ile göze çarpan 2-Deletierra'nın vereceği hızlı tempoya ayak uydurup uyduramayacağı şaibeli.Deletierra'nın ekürisi, bir zamanlar çim pisti ağlatan, 2 yarışlık Bursa macerasından sonra afallayan, eski günlerini arayan 9-Mountain Paradise'de çıkış peşinde.4-Kızım Melike, Temelhan'ın anadan kardeşi, çim pistine daha fazla yatkın, bu yarışta sözü geçer.6-Summer Love, ilk çim yarışında bir sürpriz atabilir.Her ne kadar baba orjin tarafında kum yarışlarında master olsalarda, bu yavru bir değişik çıkabilir diyorum ve kuponuma yazıyorum.

3.AYAK;
Herhangi bir sorun olmaz ise, 1-muhrip bu rakiplerini rahat geçer.Şöyle ki en yakın rakibi 2-Atçalı 60 kg ile koşuyor, gerçi Muhrip'e M.Sav yerine niye Onur Öz'ü bindirdiler, anlayamadım, inşallah aklıma gelenler başımıza gelmez, diyor, kuponuma tek atıyorum.Bankom..

4.AYAK;
6-Farotay, daha etkili old. mesafede favorim.Tempolu koşması durumunda, bu en çok emekliliğine yakın 3-sevdakar'ın yararına.2-Yalımsoy ve 1-Alpyürek iddialı diğer isimler.4-Orkunbey ise sürprizim.

5.AYAK;
Bugün, Özcan Yıldırım'ın günü olacak herhalde.Bir Gökalpbeye bakıyorum, bir de diğerlerine aralarında büyük farklar var.Günün tek atmaya uygun 2. ismi.en yakın rakibi 9-Almadovar, önde kuracağı tempo ile çıktığı gibi gelmeye çalışacak.

6.AYAK;
1-Action Law rahat kazanır gibi görünüyor, fakat verdiği uzun aradan sonra fena bir yarış çıkarmayan ve Action Law'ın 2 boy arkasında 3. olan 10-Ying Yang, açtığı nefesi ile bugün daha farklı bir yarış çıkarabilir.3-Kocamantınaz, bunların geçildiği The Sun King'i geçebilmiş bir tay, bence tekini başka yerde kullanacaklar, kuponlarında bulundursunlar.İstanbul'dan İzmir pistine transfer, pekte kötü durumda olmayan 7-Unique boy ihmale gelmez.

HERKESE BOL ŞANSLAR..

1 on: "TUTTU.177TL VERDİ..06 NİSAN İZMİR TAHMİNİ --BANKOCU--"