Tema resimleri Storman tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts

11 Nisan 2013 Perşembe

11 NİSAN İZMİR TAHMİNİ --BANKOCU--




ASKERE GİTMEDEN ÖNCEKİ SON TAHMİNİM.YARIN SABAHIN KÖRÜNDE ANKARA YOLLARINA DÜŞÜYORUM.ACEMİLİKTEN SONRA ERZURUM BENİ BEKLİYOR OLACAK.EYLÜL DE GÖRÜŞMEK ÜZERE.HERKESE BOL ŞANSLAR.

1.AYAK;
Altılının ilk ayağında son dönemde parlak yarışlar çıkaran Araslı yavrularından 2-Sarışın kızı favorim.İlk kez uzunda denenecek 1-Güvercinim ihmale gelmez.3-Ayşafağı ve 4-Gözdeözlem uzunda mesafelerde iyi koşuyor, Sarışınkızı rakip olacaklar.Son olarak 6-Su Güzeli sürpriz.

2.AYAK;
Son durumu rakiplerine oranla daha iyi olan fakat tek atılmasını son derece tehlikeli bulduğum 1-amiral favorim.7-Çetinkale, bir üst grupta gerçekleştirdiği son yarışlarında, ağır da bir kilo ile koşturulunca resmen patladı.Bugün ise tam ağzına layık bir grup var, şansı yüksek.4-Çakırım,9-Tokcan rakipleri olup, 3-haberer'in sürpriz şansını da yüksek görüyorum.

3.AYAK;
1-Asya Kaplanı,2-Persenhan ve 4-Yesari rakiplerine oranla daha şanslı.

4.AYAK;
6-Executive, rakiplerine oranla sahip old. kilo avantajı ve fit durumuyla bankom.

5.AYAK;
3-Spumador, 5-Niğdeli ve 8-Bay Şerif rakiplerine oranla daha şanslı.

6.AYAK;
3-Yarışalan favorim.4-Efendikaya en yakın rakibi.Gelişen form durumuyla 5-Çalışkan, 2-Hisarpınar,8-Komançi,9-Yavuzbey,10-Yavuzşah..6-Ateş bombam. 

3 on: "11 NİSAN İZMİR TAHMİNİ --BANKOCU--"
  1. 4. ve 5. ayklardan bir acı tecrübe daha edinmiş oldum .. ben de 4.ayakta 6 Executive banko ve 5.ayak 8 Bay Şerif Banko yazmıştım ..

    YanıtlaSil
  2. HAYIRLI TEZKERELER .. ALLAH'A EMANET OL ..

    YanıtlaSil
  3. sağolun.Bugün itibari ile acemiliği bitirmiş olduk.

    YanıtlaSil