Tema resimleri Storman tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts

22 Kasım 2013 Cuma

23 KASIM İSTANBUL TAHMİNİ --BANKOCU--




1.AYAK;

Kazandığı son yarışında altılımda olmasına rağmen kurgu hatamdan dolayı 5te kaldığım gün sıkı çalışmalarını görüp yazdığım 7-Akkurt daha taptaze olan performansı ile günün favorisidir
.Uzun süredir kazanamayan isimlerden olan  9-Nazarat, oldukça uygun kilosu ve kendini tanıyan aprantisi Cem Şen ile Akkurt'un gününde olmaması durumunda birinciliği göğüsler, rakip!Son yarışında şans verilenler arasında yer alsa da bir problem yaşayıp bekleneni veremeyen 10-Kaankerem fazla ağırlıklardan kurtuldu, bugün bir başka koşar.Sağlam çalışmalarıyla koşuya hazırlanan 5-Korkutefe sık koştuğu binicisiyle sürpriz yapabilir.

2.AYAK;

Geçmişini yad eden 14-Providence rakiplerine oranla avantajı ile favorim.Verdiği araya rağmen 10-I am That Chick rakibi olur.Son yarışında verdiği uzun araya rağmen güzel bir performans ile geçen 5-Bella Cosa, son iki yarışında başarısız olmasını sık koşmasına bağladığım Nilsu, 1 aylık aranın ardından katıldığı bu yarışta birinciliği zorlayacaktır.

3.AYAK;

Yüzde 50 şansımı kullanarak banko tercihimi 7-Saldıran'dan yana kullanıyorum.

4.AYAK;

Oldukça uygun grup yakalayan 1-Akantay favorim.Orta mesafeli yarışlardaki performansını uzun mesafeye yansıtabilirse 5-Kobrasel rakip olur.2000m mesafesinde 6 yarışında 5 4.lük ve bir 1.lik alarak istikrarlı devam eden 8-Özgünsoylum kendini kanıtlamaya çalışacak aprantisi idaresinde yukarıda bahsettiğim ikilinin kendini çok hırpalaması halinde yapacağı sprint ile son noktayı koyabilir.Dış pisten gelip rakiplerine göre bu mesafelerde daha tecrübeli görünen 7-Ocakbey günün sürprizi olabilir.


5.AYAK;

İlk çim yarışında 5. olmasına rağmen 2. yarışında açık ara birinciliğie uzanarak kuma olan yatkınlığını gösteren  10-Stone Green yaptığı çalışmalar ile bugün birinciliğin büyük adaylarındandır, favorim.6-Adakarası sıkı rakip.Çimde gösterdiği gelişen performansını kuma yansıtabilirse 8-Fire and Ice , startta kalmazsa 4-Manoush ve son olarak M.Gündüzeli'den başka jokeyin elini sürmediği 2-Grey Coral kuponda.3-Missy Franklin'de çalışmalarından anladığım kadarıyla Gümbürgümbür geliyor :).

6.AYAK;

12-Breno favorim.13-Miyuki startta kalmaz ise yaptığı çalışmalar ile sıkı rakip olacağını gösteriyor.4-Pan Amore, 3-Mister Baron, 1-Artic Man, formu gelişen Özbayhan ve eküriler Maximus Dream-Leave Me Alone.


2 on: "23 KASIM İSTANBUL TAHMİNİ --BANKOCU--"
  1. sevgili Bankocu, yine güzel tahminlere başladın .. bu gün Urfa için bir veya iki banko düşündüğün at varsa , belirtirsen sevinirim.. başarılar diliyorum ...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba İsmail Bey, genelde doğu illerinde yapılan yarışları pas geçiyorum, ama diğer bölgelerde vaktim yettiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.

    YanıtlaSil