Tema resimleri Storman tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts

23 Kasım 2013 Cumartesi

23 Kasım İstanbul Tahmini-By Suspicious-



Kalan Kredi:800

1.Ayak:Son yarışında formda olduğunu gösteren Akkurt ilk şanslı isim.Son metrelerde sprintini ayarlarsa Nazarat şanslı olabilir.Düzlük dönülürken sıkışmazsa Kızgınlav eküri desteğinide arkasını alarak Her an herşeyi yapabilir.Dikkat!.Fahika ve Babaali ihmale gelmez.

2.Ayak:Kısa mesafelerde çok etkili koşan World Stage risk almak isteyenler Tek atabilir.Eğer yanına at yazıcam derseniz formunu bulan I am That Chick ve 2 yaşlılığında birbirinden başarılı yarışlar çıkaran Providence eğer o yarışlarını hatırlarsa Bombayı patlatabilir.Bella Cosa ihmale gelmez.

3.Ayak:Artık Maiden'den çıkma zamanı olan Çakıcı Efe Başarılı jokeyi U.Polat idaresinde Banko.Eğer düzlüğü önlerde girerse gerideki rakiplerini rahatça geçebilir.Banko.

4.Ayak:Kazandığı yarışlar sonrası formunu bulan Kobra Sel bir kez daha kazanmaya yakın.Ama bu sefer kolay olmuyacak Akantay ve Özgünsoylum en yakın rakibi konumundalar.

5.Ayak:Bir Perfecto yavrusu olan Fire and İce kumada basacağını tahmin ediyorum ve ilk şanslı isim.En yakın Rakibi Adakarası'dır.

6.Ayak:Önde çok boş kalacağı halinde boş kilosuyla Acıdereli ilk şanslı isim.Ama bir diğer süratli rakibi Breno ve Sonlardaki etkili sprintiyle Pan Amore ihmale gelmez.Mister Baron formunu buldu Dikkat!.Star Gate Bomba.

Tutar;30 Lira


1 on: "23 Kasım İstanbul Tahmini-By Suspicious-"
  1. ufak aksilikler haricinde yorumlar , tahminler güzel, başarılar diliyorum..

    YanıtlaSil