Tema resimleri Storman tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts

5 Ocak 2014 Pazar

5TE,6370 TL VERDİ..05 OCAK İZMİR TAHMİNİ -- BANKOCU--

     
1.AYAK;

Yaptığı çalışmalar ve hazırlık bakımından ve bu çalışmaların gösterdiği neticeler bakımından 1-CEO
ve 8-Festivale gruptan ayrılıyor, küçük kuponlar risk alarak bu ikisi ile geçebilir.Fakat hayatlarının ilk yarışı olması ve ilk ayaktan yatmak istemeyenler Hepsi ya da yanlarına 7-Durukız, 5-ufuk Abi ve 10-Perdue'yi ekleyebilir.

2.AYAK;

Bir nevi grubun en formda ismi olan 1-Golden Weapon(G;3,80/ 8.) favorimdir.Genelde çim yarışlarını tercih etse de hem yaptığı çalışmalar hem de istikrarlı yarışlarıyla 3-Native Star(G;4,75/ 1.) rakiptir.7-Borgata(G;2,30/2.) hafifleyen kilosu ile bugün için çok şanslı.5-Torunum Efe(G;2,30/ 5.) ise diğer isimlere göre daha farklı yerlerde olsa da son form durumu son derece düşündürücü, fakat ihmal edilmemeli.9-Kudretağa(G;6,05/ 4.) ise ara sıra koştuğu yarışlarda etkili yarışlar çıkarıyor, kuponda.


3.AYAK;

Dış pistten gelen iki potansiyeli yüksek isimle daha zevkli hale gelen bu zorlu mücadelede favorim, ilk yarışında Black King ve  Ezgili gibi belli yerlere gelebilmiş kalite isimleri geçebilmiş, önde kaçacağını düşündüğüm ve güzel çalışmaları ile dikkat çeken 3-Snow Storm(g;2,35/ 3.) favorim.Son yarışında müthiş bir sprint ile birincilik elde ederken bize de güzel bir yarış izlettirmiş olan 7-Aly Girl(G;3,95/ 5.), annegillerinden Ramadan gibi sağlam bir isimle akraba olup, orjini tam mesafesinde olduğundan rakip olarak öneriyorum.Risk almayı sevenler burayı bu iki isimle geçebilir.Geniş tutmayı düşünenler ise çalışmalarında sıkı tutulan ve kumda grbun en tecrübelisi diyebileceğim 2-Hakuna Matata(G;2,85 / 2.)'yı yazabilirler.

4.AYAK;

En zeki ve planlı olanın alacağı bu yarışta önde bomboş kalacak 1-Arasbeyi, son düzlüğe sermayeli girmesi halinde can yakar, favorim.Kocaeli'de Gelibolu gibi kalite ismi geçebilme başarısını gösterip son 3 kum mücadelesinde ya birinci ya ikinci olan 3-Koralay, yaptığı yolculuktan etkilenmemişse en yakın rakibidir.Kalitesi hakkında söze gerek olmadığını düşündüğüm 5-Sonalp, sprintni yetiştirebilirse birinciliği zorlar.Son olarak Ağakaraca temsilcisi ve sanırım ilk defa kendi yaşından büyük isimlerle start alacak 6-Bürebey, günün sürprizini gerçekleştirebilir, Dikkat! (BU AYAKTA YAPTIĞIM KURGU HATASI ALTILIYI GÖTÜRDÜ)

5.AYAK;

4 yaşlı dişi araplara ait bu koşuda, son yarışında kanatlanıp  maiden dan çıkma başarısını gösterirken İstanbul'dan gelen Saldıran gibi kalite bir isme 5 boy çekmişti, o günkü performansının %50'sini bugün göstermesi yeter,Yörük Kızı(G;2,55/ 5.) favorim.Rakibi, rakiplerinin aksine kumda daha tecrübeli ve etkili yarışlar göstermiş çalışmaları da tatminkar 3-Hayal Gibi(G;3,15/ 2.)dir.Son yarışında 3 boy geç çıkmasına rağmen bugün beraber koşacağı rakiplerinin çoğuna hakim olan gününde olması halinde startta da kalmaz ise 7-Doğu Pınarı(G;3,50/ 1.), yaptığı çalışmalar ile ihmale gelmez.Daha önce geçmeyi başardığı rakipleri yanında 8-Endülüs(G;4,60/ 3.) ve son olarak güzel dereceler yaparak yarışa deklare edilen 11-Mervekız6,15/ 7.) ile burayı geçiyorum.

6.AYAK;

Ağır kilo dezavantajı yapacağına rağmen binici olarak Fatih Vurucu'yu seçen, avantajlı start çıkışı ile birlikte önlerde yer bularak son düzlüğe önde ve ya 2.3. sırada girmesini beklediğim son yarışında gösterdiği etkili yarış sonrası bugün çok kolay kazanabilecek 1-Grand Star BANKOM.(G;7,55/1. 7.at)

2 on: "5TE,6370 TL VERDİ..05 OCAK İZMİR TAHMİNİ -- BANKOCU--"
  1. gerçi 4.koşuyuda bilemedim (2-3-4 yazmıştım) fakat, Native Star aklıma gelmemişti .. tebrikler .. başarılar..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler, diğer safkanların formsuz old. görünce çim de olsa istikrarlı koşan ve son galobu iyi olan NAtive Starı yazmadan edemedim.

    YanıtlaSil