Tema resimleri Storman tarafından tasarlanmıştır. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts

15 Ocak 2014 Çarşamba

15 Ocak İstanbul tahmini-By Suspicious-




1.Ayak:Günün ilk ayağında Fahika  ilk şanslı isir.Uzayan mesafelerde şansı daha da artan Zembelek ve Bir türlü yarış kazanamayan Kalaycı ve Son yarışını ölçü almadığım ve ondan önceki yarışında fotoda Akkurt'ta kaybetmesi Babaali'nin düzelme gösterdiğinin kanıtıdır.Korkut Şıvga ise bir iyi bir kötü yazılmalı.Ben bugün Sarımayben'in starttan çıkması halinde Bomba yapacağını düşünüyorum DİKKAT!!..

2.Ayak:Yarış hayatlarında ilk kez koşucak olan 3 yaşlı ingiliz taylarına mahsus koşuda Ya Favori Ya Da Bomba olur.Bu yüzden sırasıyla;Doctor Preti,North African,Emerald Queen,Victory Delgado,Full Angel(ÇIKTI),Magarsos değerlendirilmeli.

3.Ayak:Günün en önemli koşusunda Dutyfree baktığımızda rakiplerinden kaliteli gözüküyor ama diğer yarışlarına baktığımda Dutyfree ya arada sıkışıyo yada yol bulamıyor bu yüzden yanına at yazılması lazım.En ciddi rakibi Distant Flight dinlendirildikten sonra diri geldi ihmale gelmez.Rodoplu son koşularında form da olduğunu gösterdi E.Yavuz idaresinde yarışın favorilerinden.Cool Girl Ne yapacağı belli olmaz Sihirbaz ile ihmale gelmez.

4.Ayak:Rakiplerinden formda olan Altınyıldız Gene aynı jokeyi A.Sözen idaresinde Banko.Çıkışla birlikte kafayı alırsa gerideki rakiplerini düzlükte kolay geçebilir.Banko.

5.Ayak:Hernando Beyi ilk şanslı isim.Starttan sağlıklı çıkması halinde Miyuki favorininen ufak hatasını affetmez.Perfect Warrior verdiği uzun aradan sonra boş kiloda ihmale gelmez.Sağlam Sprinti ile Özbayhan ve My Daughter yol bulmaları halinde şanslılar.


6.Ayak:Time Attack,Brave Warrior ve Citys Pride değerlendirilmeli.

Küçük Altılı;
1.Ayak:3-5-6-7
2.Ayak:1-7-10
3.Ayak:2
4.Ayak:1
5.Ayak:2-4-7-3
6.Ayak:3







0 on: "15 Ocak İstanbul tahmini-By Suspicious-"